Creative You Online Brons

Du som väljer Brons gör kursen på egen hand i ditt eget tempo. Du är en person som trivs med att jobba själv och är självgående

Om Creative You Online Brons

Under några härliga veckor målar vi från hjärtat. Vi gör kreativa meditationer och öppnar upp för vår inre konstnär att blomstra och ta plats. Resultatet är inte det viktiga. Det finns varken rätt eller fel eftersom vårt fokus ligger på att vi ska blomstra som de fantastiska kreativa själar vi faktiskt är.      

Färgerna och meditationerna är våra redskap till frigörelse. I de kreativa meditationerna frigör vi sådant inom oss som fram till nu stått i vägen för att vi ska blomstra och vara fria att uttrycka vår sanna essens.  I varje lektion finns en övning där du får kunskap om olika grundläggande tekniker inom målningen, enkla och roliga sätt du sedan kan använda för att utveckla dina målningar.  

Varje lektion består av en video där jag inspirerar och delar min kunskap angående veckans tema, en kreativ meditation och även information skriftligt.
Du som väljer Brons gör kursen på egen hand i ditt eget tempo. Du vet med dig att du är en person som är självgående och inte behöver ha kontakt med lärare eller andra kursdeltagare för att genomföra kursen. Kontakten med mig som lärare sträcker sig till om det uppstår tekniska problem etc.

Om du vill vara med i en gemenskap, få mer hjälp och stöd av mig och de andra deltagarna runt kursen och din utveckling, då väljer du Silver.
Känner du att du vill ha stöd av mig och gå ännu djupare in i din utveckling men inte vill delta i en grupp eller ha en dag i veckan uppbokad för Zoommöte? Då kan du välja att köpa ett paket med 3 sessioner eller ett paket om 6 sessioner.

Praktisk information

Kursen är uppdelad i 3 steg och 12 lektioner. Varje lektion innehåller flera olika moment. Du får en lektion varje vecka och jag rekommenderar att du avsätter en tid varje vecka där du gör hela lektionen.
Om du går All in och verkligen lägger tid och engagemang på kursen kommer du garanterat att uppleva förändring i dig, i ditt liv och i din målning. Som minimum behöver du vara beredd att lägga tre timmar i veckan. Den övre gränsen är din att sätta.

Steg 1: Här målar vi fritt och släpper fram det vi har inom oss. Vi frigör sådant som håller oss tillbaka och vi fyller upp med sådant som får oss att blomstra.
Steg 2:  Här börjar vi titta lite på färglära och andra tekniker för att lyfta upp och förstärka det vi i Steg 1 har fyllt våra dukar med. Vi går in ännu lite djupare i oss själva för att frigöra vår själ och vår kreativitet.
Steg 3: Här fortsätter vi med fler tekniker för att få mer djup och liv i målningarna samtidigt som vi öppnar upp än mer plats för våra själar och vår kreativitet att flöda fritt. Du får även lära dig att hela och balansera dina chakran.  

Anmälan  

Du anmäler dig och betalar nedan. Du som väljer att  betala hela kursen innan kursen börjar får ett  förmånligt pris.
Möjlighet till delbetalning finns.  

Anmälan är bindande och om du valt månadsbetalning och vill hoppa av efter några lektioner faktureras du resterande belopp.
Anmälningsavgift återbetalas inte bortsett från om kursledare ställer in kursen.

Har du frågor innan du bokar din kurs ställer du dem under Kontakt i Menyn.

Hjärtligt välkommen!

Med värme
Annette

Course Pricing

 • Brons avbetalningsplan
 • 3 payments of

  1400 SEK

  per month

   

  Köp kurs nu
 • Brons + 3 privata sessioner
 •  

  6245 SEK

   

  Brons + 3 privata sessioner

  Köp nu!
 • Brons + 3 sessioner avbetalningsplan
 • 3 payments of

  2150 SEK

  per month

  Brons + 3 sessioner avbetalningsplan

  Köp nu!

Annette Hagman

Annette är en transformativ healer, konstnär och kursledare som brinner för att förändra världen.
Hennes övertygelse är att förändringen alltid kommer inifrån.
Mer om Annette finner du här:
www.annettehagman.com