Grundkurs Tarot

Lär dig Tarotkortens grunder. När du har grunderna kan du sedan gå vidare och utveckla din relation med tarotkorten.

Vad är egentligen tarot?

Tarot är ett urgammalt system, man skulle kunna kalla det en nyckelknippa till vårt undermedvetna och till all vår kollektiva, universella visdom. Leken består av bilder och symboler som talar till vårt undermedvetna och till vår intuition. Den hjälper oss att plocka fram den visdom vi alla bär inom oss, men som vi inte alltid har medveten tillgång till. Egentligen vet ingen med säkerhet hur tarotleken uppstod och det finns några olika teorier. Jag tycker om teorin om att leken skapats för att samla visdom från hela världen. Ett gemensamt språk som alla kan lära sig med lite vilja och ett öppet sinne.

Vad lär du dig i denna kurs?

Du lär dig i denna kurs om tarotlekens struktur och de olika kortens betydelse. Kursen är en grundkurs för dig som aldrig hållit i en tarotlek innan och för dig som kan en del men känner att du saknar grunderna. Den är upplagd på ett enkelt och lättöverskådligt sätt med en blandning av videos och text.  Vi utgår ifrån Rider-Waits traditionella lek.

Du lär dig om alla korten i Stora Arkanan och om hela Lilla Arkanan som är uppdelad i fyra sviter. Svärd, bägare, mynt och stavar. Du lär dig om varje svit och om färgernas, siffrornas, elementens betydelse. Du får förslag på både små och stora stjärnor att lägga. När du har gått klart denna kurs kan du även tolka vanliga spelkort. 

Du gör kursen själv i din egen takt och får om du vill tillgång till en privat Facebookgrupp dit bara kursdeltagare har tillträde. I Facebookgruppen kan du bolla dina tankar och ställa dina frågor. Jag kommer att finnas där minst några gånger per vecka för att svara på dina frågor.
Övning är en väsentlig del i lärandet om Tarot och i Facebookgruppen finns andra deltagare du kan öva tillsammans med. 

Köp kursen här

  • Grundkurs Tarot
  • 1295 SEK

    Lär dig grunderna för att tolka Tarot!

    Köp nu

Annette Hagman

Annette är en transformativ healer, konstnär och kursledare som brinner för att förändra världen.
Hennes övertygelse är att förändringen alltid kommer inifrån.
Mer om Annette finner du här:
www.annettehagman.com