This course is not open for enrollment

Creative You Online Silver

Du som väljer Silver vill ingå i en gemenskap, få stöd och kunna bolla din upplevelse med lärare och andra deltagare.

Om Creative You Online Silver

Under några härliga veckor målar vi från hjärtat. Vi gör kreativa meditationer och öppnar upp för vår inre konstnär att blomstra och ta plats. Resultatet är inte det viktiga. Det finns varken rätt eller fel eftersom vårt fokus ligger på att vi ska blomstra som de fantastiska kreativa själar vi faktiskt är.    

Färgerna och meditationerna är våra redskap till frigörelse. I de kreativa meditationerna frigör vi sådant inom oss som fram till nu stått i vägen för att vi ska blomstra och vara fria att uttrycka vår sanna essens.

Som en stor bonus finns i varje lektion en övning där du får kunskap om olika grundläggande tekniker inom målningen, enkla och roliga sätt du sedan kan använda för att utveckla dina målningar.


Efter varje lektion ses vi över Zoom och fortsätter där att rena, rensa, klargöra, frigöra. Du får här gå ännu djupare i dig för att få tillgång till ännu mer av din själ och din kreativitet.
Här finner du en stark, fin, stödjande gemenskap där vi tillsammans tittar på vad som hänt under lektionens gång. Den som vill visa upp sin målning gör det och vi hjälps sedan åt att tolka vad målningen kan vilja visa.
Under hela mötet är jag uppkopplad på min transformativa kraft och jobbar energimässigt för att hjälpa dig med det du behöver hjälp med just då. Livet och målningen går hand i hand och under dessa möten kan vad som helst ploppa upp och du väljer själv om du bara vill ta emot den transformativa energin eller om du vill öppna upp för samtal kring vad som pågår.

Du som går Silver eller Guld  har även tillgång till en privat Facebookgrupp där du har möjlighet att bolla tankar, idéer, utmaningar etc. med andra deltagare och med mig. I denna grupp har vi högt i tak med en kärleksfull, stödjande och respektfull ton.

Praktisk information

Kursen är uppdelad i 3 steg och 12 lektioner. Varje steg pågår i 4 veckor + sista zoommötet vecka 5. Du får en lektion varje vecka med ett kortare uppehåll mellan stegen. Uppehållet ger dig lite extra tid att komma ikapp om du halkat efter. Du kan välja att anmäla dig till ett steg i taget eller så kan du välja att anmäla dig till hela kursen direkt, då till ett förmånligt pris. Du måste dock gå Steg 1 för att kunna gå Steg 2 och Steg 2 för att kunna gå Steg 3.

Steg 1: Här målar vi fritt och släpper fram det vi har inom oss. Vi frigör sådant som håller oss tillbaka och vi fyller upp med sådant som får oss att blomstra.
Steg 2:  Här börjar vi titta lite på färglära och andra tekniker för att lyfta upp och förstärka det vi i Steg 1 har fyllt våra dukar med. Vi går in ännu lite djupare i oss själva för att frigöra vår själ och vår kreativitet.
Steg 3: Här fortsätter vi med fler tekniker för att få mer djup och liv i målningarna samtidigt som vi öppnar upp än mer plats för våra själar och vår kreativitet att flöda fritt. Du får även lära dig att hela och balansera dina chakran.

Startdatum: Tisdagen den 17/01-23
Tid för zoommöte nivå Silver och Guld: Tisdagar 19.00 – c:a 20.30. Första zoommötet 24/01-23

Pris hel kurs: 6995kr - avbetalningsplan möjlig
Pris endast Steg 1: 2500kr - avbetalningsplan möjlig

Creative You Online Silver och Guld 

Startdatum Steg 1: 2023.01.17
Startdatum Steg 2: Bestäms under första zoommötet i Steg 1.
Startdatum Steg 3: Bestäms under första zoommötet i Steg 2.

Du väljer själv hur mycket tid och energi du lägger på kursen. Ju mer tid du lägger och ju mer du engagerar dig, ju mer kommer du få ut av kursen. Om du går All in och verkligen lägger tid och engagemang kommer du garanterat att uppleva förändring i dig, i ditt liv och i din målning. Som minimum behöver du vara beredd att lägga tre timmar i veckan + Zoommöte när du går Silver och Guld.

Anmälan 

Du anmäler dig och betalar nedan.
Du som väljer att  betala hela kursen innan kursen börjar får ett  förmånligt pris.
Möjlighet till delbetalning finns.
 
Anmälan är bindande och om du valt månadsbetalning och vill hoppa av efter några lektioner faktureras du resterande belopp.
Anmälningsavgift återbetalas inte bortsett från om kursledare ställer in kursen.

Har du frågor innan du bokar din kurs ställer du dem under Kontakt i Menyn.

Hjärtligt välkommen!

Med värme
Annette

Course Pricing

Annette Hagman

Annette är en transformativ healer, konstnär och kursledare som brinner för att förändra världen.
Hennes övertygelse är att förändringen alltid kommer inifrån.
Mer om Annette finner du här:
www.annettehagman.com